Janwillem's kamer in Delft

4 september 2011

Een familieportret van Maarten Loonen
optimale schermgrootte 1024 x 768 pixels
ga naar vorige --- volgende

Vandaag zijn we op bezoek geweest bij Janwillem op zijn kamer in Delft. Hij woont nu op de bovenste verdieping van een gallerijflat samen met drie andere studenten: twee jongens en een meisje, technische natuurkunde en twee keer civiele techniek. Met de lift kun je naar de zesde verdieping en dan moet je met de trap één verdieping hoger. Buiten door de gallerij ligt de flat ongeveer midden tussen de twee trappenhuizen. Janwillem heeft het kleinste kamertje in huis. Ongeveer 7 vierkante meter. Niet veel ruimte, maar het is goed om te zien dat er alles in past.
We zijn aangekomen met al zijn kleren en een beetje spullen. De kleren gaan onder het bed nadat we het bed anders gemonteerd hebben. Bij de IKEA halen we op koopzondag nog een CD-kastje, een zak voor vuile kleren (eigenlijk een boodschappenwagentje), een extra hoofdkussen, twee kapstokken voor achter de deur en een plank met tussenschotten boven zijn bed. Dat geeft wat extra bergruimte.
Bed, tafel, kast, gordijn, televisie en bureaustoel heeft hij gekregen van de vorige bewoner. De volgende keer nemen we nog een iets groter en dikker matras mee. Als computer heeft hij een netbook. Klein, maar handig mee te nemen. Inmiddels heeft hij van Esther van Rijssel ook een toetsenbord en een muis gekregen.
De keuken en douche zien er picobello uit voor een studentenhuis. In de hal staat nog een eettafel waar ze samen kunnen eten. In de kelder is nog een gezamenlijke bergruimte, maar die hebben we nog niet gezien. Vanuit zijn raam kijkt Janwillem over de bomen. Hij heeft de kamer zelf geregeld en heeft daarvoor heel wat keren naar Delft getreind en gekampeerd. Marion en Willemijn gluren naar binnen. Morgen begint Janwillem aan zijn studie Civiele Techniek. We laten hem met een trots gevoel achter.
Zijn adres is:

Janwillem Loonen
Herman Gorterhof 150
2624 XL Delft
telefoon: 06-23591959
email: janwillem_loonen@hotmail.com



 VOLGENDE
 VORIGE
 INDEX

Navigation Centre
Naar de index van het fotoalbum: http://www.maartenloonen.nl/familie.
Naar de persoonlijke webpagina van Maarten Loonen: http://www.maartenloonen.nl.
Naar de weblog vanaf Spitsbergen: http://www.poolstation.nl.
Stichting onderwaterbiologie: http://www.onderwaterbiologie.nl.